Een Zalige Massage Bij U In Maastricht

Published Nov 18, 20
4 min read

Thaise Massage Maastricht

Gedurende een Ayurvedische massage worden je lichaam en geest zowel fysiek, emotioneel als spiritueel aangepakt. massage zuid limburg. massage praktijk maastricht. Volgens de Ayurveda treden er ziekten op wanneer je 'dosha's', ofwel de energetische levenskrachten kapha, pitta of vata, niet goed in balans zijn. Aan het begin van een Ayurvedische massage wordt je constitutie bepaald. Een constitutie is weer opgebouwd uit dosha's en voor iedere type dosha geldt er steeds een ander advies op het gebied van levensstijl, voeding of ontspanning.

Het gebruik van een ruime hoeveel kruidenolie is kenmerkend voor een Ayurvedische massage. massage praktijk maastricht. De kruiden hebben een geneeskrachtige en medicinale werking en de olie bevat vaak extracten van kokos of sesam of ghee, ofwel geklaarde boter. De kruidenolie is puur en plantaardig en bevat daarom boordevol actieve bestanddelen waar je huid en spieren direct van opknappen (massagepraktijk beginnen).

Natuurlijk is een Ayurvedische massage geen vervanging van een professionele medische behandeling, maar het kan wel helpen bij vermindering van pijn en stress. De meest populaire Ayurvedische massage is toch wel de Abhyanga. Het is een volledige Indiase lichaamsmassage waarbij veel warme kruidenoliën of etherische oliën worden gebruikt. De vitale energiepunten, ofwel marma-punten, in je lichaam worden bij deze massage gestimuleerd waardoor de geblokkeerde energie in je lichaam weer vrij kan stromen (massage praktijk maastricht).

Bent u op zoek naar een plek waar u uw sportblessures kunt laten verhelpen en kunt ontspannen met behulp van een massage? Dan zit u helemaal goed bij mijn . Mijn naam is Monika Perger en ik ben u graag van dienst als uw deskundig én betrokken masseur. massage praktijk maastricht. Ontdek het zelf in de massagepraktijk.

Hotstones

Massage BehandelingMassage Behandeling

Blessures oplopen is nagenoeg onvermijdelijk bij het beoefenen van een sport, maar dat betekent niet dat u hier niets tegen kunt doen. Met een van mijn sportmassages stimuleer ik het herstel van bestaande blessures en kan ik nieuwe blessures helpen voorkomen. Iedereen die aan hardlopen, wielrennen, fitnessen of wat voor sport dan ook doet heeft hier wel baat bij.

Massage BehandelingMassage

Massagepraktijk Alt

VM3R+2G Maastricht, Nederland
+31621153315
Body Pleasure Maastricht

Denk aan zaken zoals rug- en nekklachten, spierpijn, hoofdpijn en fysieke problemen door stress. Met mijn betrokken werkwijze zorg ik altijd voor een passende behandeling, zodat u niet onnodig lang blijft lopen met pijnklachten. Maar natuurlijk zijn pijn en blessures niet de enige reden om voor een massage te kiezen.

Laat uzelf masseren en . Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we altijd eerst uw wensen en behoeften, zodat ik u de best mogelijke behandeling kan bieden. Bekijk de website om meer te weten te komen over specifieke massages en aarzel niet om contact op te nemen. Voor vragen en afspraken kunt u bij mij terecht na 13:00 via 0642705913 of het online contactformulier.

De regering heeft besloten dat per 1 oktober mondkapjes verplicht zijn in openbare ruimtes (massage praktijk maastricht). Naar aanleiding daarvan wil ik je verzoeken een mondkapje te dragen als je naar de praktijk komt voor je behandeling. Vanaf 1 oktober draag ik er zelf ook een. Welkom op mijn website van Salon Dahla massage in Huizen.

Ontspanningsmassage Maastricht

Bijna 15 jaar heb ik in het basisonderwijs gewerkt, waarvan 13 jaar in de binnenstad van Den Haag, wat ik met zeer veel liefde en plezier heb gedaan. In 2011 onderging ik zelf een massage en besefte vanuit “een zeker weten” dat DIT was wat ik zelf heel graag wilde leren en praktiseren (massage praktijk maastricht).

Mijn wens is iedereen die ik “onder handen” krijg op mijn tafel weer met een heerlijk ontspannen en pijnvrij gevoel naar huis te laten gaan. Ik heet iedereen welkom in mijn praktijk in Huizen. massage praktijk maastricht. Graag tot ziens! Mvg Mandy van Herwerden. Nu een kennismakingsMASSAGE of een kennismakingsTEGOEDBON van 60 minuten voor €42,-! Onze tarieven zijn: *1 Deze prijzen zijn inclusief BTW en van toepassing op alle massages.

MassageMassage Tips

Afzeggen van een afspraak graag 24 uur van te voren, anders moet deze gereserveerde tijd helaas in rekening worden gebracht! . massage praktijk maastricht.

Bij State of Balance massagepraktijk in Hoogvliet kun je terecht voor diverse massages, van ontspannings- en sportmassages, tot sporttaping en kinesiotaping. Hoogvliet is een gebied van de gemeente Rotterdam. Hoogvliet is een voormalig dorp dat in vroeger eeuwen Oudenvliet genoemd was - massage praktijk maastricht. In de jaren 50 en 60 onderging het van oorsprong kleine Hoogvliet een enorme groei.

Massagepraktijk Beginnen

VervoerDe metrostations Hoogvliet, Zalmplaat en Tussenwater zijn ongeveer op 10 min. loopafstand van State of Balance massagepraktijk. Verder heeft Hoogvliet aansluitingen op de snelwegen A4 (Beneluxtunnel) en A15 (Botlekbrug).

Massagepraktijk Lisanne Peters Hanka van Dijk werkt in de praktijk op: Dinsdag van 9. 30 - 16. 00 uur. Woensdag van 18. 00 - 21. massage praktijk maastricht. 00 uur. Wil je graag contact opnemen met Hanka. Dan kan dat via : hana. hruska@email. cz of 06-20730250.

Navigation

Home

Latest Posts

Opleiding Tot Holistisch Coach

Published Apr 28, 22
6 min read

Hoogsensitief Persoon

Published Apr 25, 22
6 min read